Noggrann trädgårdsskötsel

Att vilja ha en välskött och vacker trädgård är en självklarhet för den stora majoriteten av villa- och fastighetsägare. Dock krävs det en hel del jobb för att få det.

Det är just när det gäller det som vi kommer in i bilden. Genom att lämna din trädgårdsskötsel åt oss kan du nämligen få en vacker och trivsam trädgård utan att själv behöva lägga ner någon tid på det. Vi tar hand om din trädgård som om det vore vår egen och gör den till en trevlig plats för dig och din familj, dina hyresgäster eller dina anställda. Tveka därför inte på att ta kontakt med oss redan idag om du är intresserad av vår trädgårdsskötsel!

Andra typer av utemiljöer

Vi erbjuder inte bara trädgårdsskötsel, utan arbetar lika gärna med andra typer av utemiljöer. Det kan handla om allt från parker till innergårdar. Vilken typ av utemiljö du än behöver vår hjälp med är det därför bara att ta kontakt med oss så ser vi till att du får den hjälp du är i behov av. Några exempel på de tjänster detta kan handla om inkluderar sandning, lövupptag och snöröjning.

Vi är baserade i Bro

Vi är ett företag som har vår bas i Bro. Det betyder dock absolut inte att du också måste bo eller verka i denna del av Stockholmsområdet för att kunna få hjälp av oss med trädgårdsskötsel. Vi finns nämligen tillgängliga för kunder i alla delar av Stockholm med omnejd. Tveka därför inte på att vända dig till oss om du är baserad i denna del av landet och behöver hjälp med trädgårdsskötsel. Vi hoppas på att få höra från dig inom kort!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify